top of page

ANSATTE

DSC_7272.jpg

YNGVAR FOSSLAND

Daglig leder og veterinær

Yngvar er eier av klinikken og daglig leder. Han ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2000. Yngvar er spesielt interessert i ortopedi hos smådyr og hest, og tannhelse hos hund og katt. Han er den som oftest utreder halte hunder og hester hos oss. Yngvar er godkjent patella-attest utsteder gjennom NKK (Norsk Kennel Klubb). 

DSC_7671.jpg

MARTE ENGJABERG

Veterinær

Marte ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2013, og har siden vært hos oss, med ett opphold på 6 måneder hvor hun jobbet som klinikkveterinær på hesteklinikken på Norges Veterinærhøgskole. Marte er spesielt interessert i indremedisin hos hest, men også halthetsutredninger inkludert rygg-og bekkenproblemer, Hun er den som utfører endoskopier både på små og store dyr her hos oss. Marte er utdannet veterinærkiropraktor gjennom IAVC (International Academy of Veterinary Chiropractic) og utfører kiropraktikk på store og små dyr. 

DSC_7297.jpg

JOHANNA SCHNEIDER

Veterinær

Johanna ble uteksaminert ved Justus-Liebig Universitetet i Giessen i 2008, og er medeier i Målselv Dyreklinikk. Hun har siden 2008 vært hos oss. Johanna jobber som allmenn praktiker, med hovedinteresse for tannhelse hos hest. Hun har tatt en rekke kurs innen dette fagområdet og har ved flere anledninger hospitert hos spesialister i utlandet. Hun fullførte i 2020 Certificate in Advanced Veterinary Practice (Equine Dentistry) ved universitetet I Liverpool. Dette er en to-årig videreutdannelse på masternivå. I 2020 startet hun på en spesialistutdannelse innen tannhelse hos hest, som strekker seg over 5 år. 

Julie nettside.jpeg

JULIE HERMANSEN

Veterinær

Julie ble uteksaminert fra Universitetet i Kosice i 2022. Hun jobbet først som sommervikar hos oss, før hun i juli 2022 ble et fast medlem av vårt team på klinikken og i praksis. 

DSC_7290.jpg

RAGNHILD OLSEN

Veterinærsekretær

Ragnhild har vært hos oss nesten siden «tidenes morgen», og er den som har full oversikt over det meste som foregår på klinikken. Du møter henne på telefonen, i resepsjonen og i konsultasjonsrommet. Hun er utdannet veterinærsekretær og har gått flere tannkurs for dyrepleiere/assistenter, og dette er noe av det hun er mest interessert i.

Fargerikt gjennomsiktig glass

HANNA MALENE PETTERSEN

Assistent

Hanna har vært hos oss siden høsten 2022, og er utdannet ridelærer trinn III fra Norsk Hestesenter. Hun har lang erfaring med hest, og driver Brovoll Gård i Sørreisa ved siden av jobben hos oss. 

Bilde Anniken.jpg

ANNIKEN HOEL ANDREASSEN

Assistent

Anniken har vært assistent hos oss siden høsten 2022. Hun har personlig erfaring med hund, katt og marsvin, og er mest å se på smådyrsklinikken og i resepsjonen.

bottom of page