ANSATTE

DSC_7272.jpg

YNGVAR FOSSLAND

Daglig leder og veterinær

Yngvar er eier av klinikken og daglig leder. Han ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2000. Yngvar er spesielt interessert i ortopedi hos smådyr og hest, og tannhelse hos hund og katt. Han er den som oftest utreder halte hunder og hester hos oss. Yngvar er godkjent patella-attest utsteder gjennom NKK (Norsk Kennel Klubb). Han er samboer med Marte, som også jobber ved klinikken, og fritiden går med til deres to små barn. Hobbyer han savner mer tid til, er skyting og fiske.

DSC_7671.jpg

MARTE ENGJABERG

Veterinær

Marte ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2013, og har siden vært hos oss, med ett opphold på 6 måneder hvor hun jobbet som klinikkveterinær på hesteklinikken på Norges Veterinærhøgskole. Marte er spesielt interessert i indremedisin hos hest, men også halthetsutredninger inkludert rygg-og bekkenproblemer, Hun er den som utfører endoskopier både på små og store dyr her hos oss. Marte er utdannet veterinærkiropraktor gjennom IAVC (International Academy of Veterinary Chiropractic) og utfører kiropraktikk på store og små dyr. Fritiden går med til barna Emil og Maja og hestene Prinsen og Bailey.

DSC_7297.jpg

JOHANNA SCHNEIDER

Veterinær

Johanna ble uteksaminert ved Justus-Liebig Universitetet i Giessen i 2008, har siden vært hos oss. Hun jobber som allmenn praktiker, med hovedinteresse for tannhelse hos hest. Hun har tatt en rekke kurs innen dette fagområdet og har ved flere anledninger hospitert hos spesialister i utlandet. Hun fullførte i 2020 Certificate in Advanced Veterinary Practice (Equine Dentistry) ved universitetet I Liverpool. Dette er en to-årig videreutdannelse på masternivå. Fritiden tilbringes med familien som består av Jøran, jentene Julie og Sigrid, hesten Final Count og hunden Abby.

20200511_110857 (002).jpg

MAIKEN GRØNÅS

Veterinær

Maiken ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole høsten 2018, og har siden da jobbet i smådyrpraksis. Hun har nå flyttet nordover med sin samboer og sin engelsk-setter valp, og skal jobbe sammen med oss fremover.

DSC_7290.jpg

RAGNHILD OLSEN

Veterinærsekretær

Ragnhild har vært hos oss nesten siden «tidenes morgen», og er den som har full oversikt over det meste som foregår på klinikken. Du møter henne på telefonen, i resepsjonen og i konsultasjonsrommet. Hun er utdannet veterinærsekretær og har gått flere tannkurs for dyrepleiere/assistenter, og dette er noe av det hun er mest interessert i.

3 kopi.jpg

ELEA LYDIA ANDREASSEN NORDLI

Assistent

Elea er assistent hos oss og har jobbet hos oss siden juni 2021. Elea jobber med Veterinærassistent utdannelsen sin. 

20200511_110745 (002).jpg

SYNNØVE JOHANSEN ROSTAD

Assistent

Synnøve har vært hos oss siden sommeren 2018, og er i hovedsak sommervikar, tilkallingsvikar og renholder. Hun går på videregående skole og ønsker å bli veterinær. Hjemme har hun to hunder; en flatcoated retriver og en volpino italiano